TR EN

Amerikan Servis / 2022-05-12

Amerikan Servisler Nasıl Kullanılır

  1. Yemek masanızın dekorunu tamamlamaya yardımcı olacak ve etkinliğinizin genel hissine görsel bir ilgi katacak bir Amerikan servis seçin. Kullanmayı planladığınız tabak, kase, içecek bardağı, çatal bıçak takımı, servis tabağı ve çarşaf türlerini göz önünde bulundurun ve ardından bu stilleri dengeleyecek bir supla tercih edin. suplaların yanına yerleştirilecek masa örtülerini, kumaş kaplamaları, çiçek aranjmanlarını ve orta kısımları unutmayın.
  2. Her misafirin karşılık gelen yer ayarına bir Amerikan servis yerleştirin. Masa örtüsünün veya servis altlığının üstüne, düzenlenmiş çatal bıçak takımı arasına ve içecek bardaklarının altına yerleştirin. Konuklara yeterli dirsek alanı sağlamak için Amerikan servisler birbirinden 50-60 cm uzaklıkta olmalıdır.
  3. Akşam yemeği servisinden önce kullanmak için menü kartlarını, halkalı peçeteleri veya isim kartlarını Amerikan servisin ortasına hizalayın.
  4. Konuklar servis edilmeye hazır olduklarında, çorba kaseleri, salata tabakları ve ara öğünler doğrudan suplalar üzerine yerleştirilir.
  5. Her yemekten sonra, suplalar silinerek temizlenmeli veya masanın saflığını korumak için değiştirilmelidir.


whatsapp